dimecres, de març 05, 2008

Missatges ocults

Després de llegir el blog d'un mag de les paraules ocultes, capaç de fer aparèixer i desaparèixer al seu antull tots els missatges xifrats a través dels seus laberints interiors, voldria fer-vos partícips d'alguns dels misteriosos poders que ens ofereix la divina providencia...si és que així la podem denominar.

En moltes ocasions caminem despistats perquè la nostra ment es troba torbada en altres menesters. A més d'això, li hem de sumar una força centrífuga de la incessant roda del dia a dia, més coneguda com a rutina, que ens arrossega incansablement cap a un estat de somnolència absoluta de la qual és pràcticament impossible sortir si no és pel sobresalt d'una cosa inesperada.

D'aquesta manera arribem al despertar, meta de la pràctica budista de la il·lusió de Samsra, en la qual s'afirma que en tot ser viu existeix el potencial d'assolir el Nirvana, després que es vegi, amb claredat i convicció plena com ho va fer el Buda, la verdadera naturalesa de l'existència i de la vida. Assolir aquest estat implica el viure una nova experiència de la vida, de la mort i del món, per la qual cosa s'adoptaria una nova actitud davant d'aquests.

Per això, quan ens despertem d'aquest somni profund al qual som sotmesos pels hàbits diaris, podem arribar a entreveure els missatges que la vida ens ofereix de les maneres més inimaginables: un tros de paper amb les paraules exactes que anaves buscant, una frase radiofònica en encendre el teu transistor responent un dels teus dubtes, un cartell publicitari amb aquesta resposta que estava en el teu inconscient però que no havia aconseguit sortir, la lletra d'una determinada canción...Aquestes i moltes més són les sorpreses que ens té preparada cada dia el destí per a aquells que viuen alerta, cercadors de veritats, exploradors dels detalls més petits.

Si a partir d'aquestes petites picades d'ull construim el nostre univers interior potser aconseguim assolir grans veritats, descobrir misteris infinits i arribar a tots els racons més remots d'aquest enigmàtic món.

Us convido a indagar, investigar, esbrinar, inquirir, explorar, sondejar, escrutar, inspeccionar, escorcollar, ensumar, furgar, curiosejar...fins que us adoneu que hi ha un món amagat en cada detall que apareix davant dels vostres ulls.

La fotografia d'avui és un cristall d'aigua. Fins i tot a l'aigua en podem trobar de missatges ocults, només cal descobrir-los. Un petó ple de missatges ocults d'amor per a tots!!!