dilluns, de setembre 01, 2008

Ho'oponopono

Ihaleakala té el títol de doctor de psicologia i en el seu moment va practicar en la seva Hawaii nadiu aquesta professió, en l'Hospital Estatal d'Hawaii , però el més important és que és un Kahuna ("guardià dels secrets") i successor espiritual d'altra Kahuna extraordinària Mornah Simeona.
Ho'oponopono en hawaià vol dir "rectificar un error". D'acord amb els antics hawaians, els errors procedeixen de pensaments que estan influenciats per memòries doloroses del passat. El Ho'oponopono és una via per a alliberar l'energia d'aquests pensaments dolorosos que causen desequilibri i malalties. Ho´oponopono; un sistema ancestral de comprendre la vida i l'esperit que oferix respostes per al nostre món actual i que el Dr. Ialeakala ha posat al dia.

Ho'o significa "causa" en hawaià i ponopono" significa perfecció.
Tots tenim l'habilitat de tornar a l'estat perfecte original on no existia divisió o dualitat en nosaltres, comparable a una pàgina en blanc on no existeixen idees preconcebudes i regna un perfecte estat de pau"- . Ell indica que " creguem el nostre univers físic exactament com és. I no solament això sinó que cadascun de nosaltres té el poder de corregir el pensament erroni que pot crear una realitat imperfecta. O, dit amb altres paraules: tot existeix com pensaments en les nostres ments. No hi ha res fora de nosaltres. Tot està dintre de nosaltres."I conclou: "la teva ment és el teu propi projector . Si no t'agrada la Pel·lícula, detens el projector i poses altra nova, és tan simple com això. Creguin-me - Funciona "El Ho'oponopono en realitat és molt simple.
Per als antics Hawaians tots els problemes es reduïxen a un pensament. Però tenir un pensament no és en si un problema. Llavors quin és el problema? El problema és que tots els nostres pensaments estan imbuïts de memòries doloroses, memòries de persones, llocs i coses. Quan es practica el Ho'oponopono, la divinitat pren el pensament dolorós i ho purifica. Llavors té lloc una mica meravellós, no només l'energia negativa queda neutralitzada, sinó que desapareix. En el seu lloc queda un espai en blanc. Els budistas ho criden el Buit. L'últim pas consisteix a permetre que la Divinitat entre i ompli el buit amb llum.
Els hawaians d'antany van ser psicòlegs i psiquiatres extraordinaris que van aprendre a entrar en contacte amb els vasts poders de la Ment. El Ho'ponopono era una part inseparable de la seva filosofia de la vida i de la seva manera de viure. Aquest procés permeaba cada fibra de la seva existència, de les seves relacions familiars, de les seves activitats, de l'educació i formació dels nens i de la seva relació amb la naturalesa i amb el cosmos.
El propòsit fonamental del Ho'oponopono és descobrir la divinitat dintre de nosaltres. Mitjançant el Ho'oponopono és possible entaular una relació pràctica amb la divinitat i aprendre a demanar a cada moment que els nostres errors de pensament, paraula i acció siguin netejats. El resultat final és la llibertat, l'assoliment de l'alliberament total del passat.
Petonets Ho'oponoponics per a tots vosaltres!!!

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

vaja, prou interessant, estàs forjant un camí força interessant.Que et vaja molt bé! Ptonets!!!

02 de setembre, 2008  
Anonymous Anònim said...

De res maca!! a veure si quedem un dia i m'ho expliques tot . Ptonets!!!

04 de setembre, 2008  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home