dilluns, de febrer 04, 2008

Atonement


La película es podria definir amb una frase feta "Tot depen del color del cristall en que es mira" una cosa. Encara que sigui el d'una nena petita. Pero en aquest cas pot arribar a canviar tota la vida d'una persona. Tot i així, penso que potser som més vulnerables al destí del que creiem, perque cada gest, cada paraula, cada fet ens conduirà potser a un determinat destí que mai podiem haver pensat que succeiria.
Les interpretacions equivocades, la imaginació, la subjectivitat...són termes que estàn a l'ordre del dia, molts dels conflictes que podem trobar a l'actualitat tenen que veure amb la interpretació dels observadors, que majoritariament sol ser negativa i per tant mal interpretada. Guerres, disputes, baralles, acusacions...han sigut per malentesos.
També podem observar com la vida no sempre es justa, i com ens fem idees equivocades del que serà el nostre futur...La vida dels protagonistes hagués sigut ben diferent si no s'hagués esdevingut aquella tragédia, pero és com he esmentat abans, som titelles del destí que dancem a l'antull de la historia en el temps. I aquesta historia serà la que marcará per sempre les nostres vides.
Ahir vaig anar al cinema amb la meva tieta...sembla que els diumenges toca a sovint una sessió cinematogràfica. És una pel·lícula lenta pero plena d'idees i de imatges plenes de bellesa, si aneu a veure-la espero que la gaudiu!!!
Fins demà. Un petonet.

3 Comments:

Blogger color lili said...

Si ! Me gusto mucho esa peli ! Y tu comentario le hace totalmente justicia.
En frances salio con el titulo "reviens-moi"

04 de febrer, 2008  
Blogger CUCALELLA said...

En español le han puesto "La expiación" Ahora a ver si aprendo yo un poco de francés y puedo entender tu blog...jejeje. Gracias por tu comentario. ;-)

04 de febrer, 2008  
Blogger Yes, we can said...

la acabo de ver, esta tarde, q casualiad! :)
la imagen q has puesto es muy chula!
es una peli que no tenía pensada ir a ver pero que por circunstancias la he visto!
yo que siempre me compro la cartelera y decido cuál me gustaría ir a ver y resulta que una peli que no me esperaba me ha gustado :)
en mi opinión la protagonista te autoflagela toda su vida y de ello yo aprendo. es una tragedia, terrible, marca la vida de otras personas pero la suya queda también marcada toda la vida.
me gusta tb mucho cómo está narrada, con los feedbacks y los diferentes puntos de vista.

tenemos q ir al cine juntas cris que hace años, literalmente hablando, que no vamos.

un beso enorme

09 de febrer, 2008  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home