dilluns, de març 20, 2006

Ed Wood (Tim Burton)


Bé, avui no tenía molt a dir, les falles bé, molt tranquiles per la meua part. Soles voldría recomanar-vos una película: Ed Wood. Si voleu riure sense parar esta peli crec que ho pot fer. No vos dic que es un "peliculó" però feia temps que no disfrutava tant!!! Es tracta d'un director de cine (Ed Wood) que fa unes películes que no vos ho podeu ni imaginar, una meravella...

De totes maneres com sempre vos he de traure punta a tot, pense que te molt que ensenyar aquest personatge. Tot i axí, és una película per passar una bona estona, més que per a pensar.

Jonnhy Deep, está com sempre, fabulós. Crec que es el dels actors que millor aconsegueix crear els seus personatges. A més de que no te un prototip determinat, sempre creant, una passada!!!

Vinga, fins demá. Cuideu-vos.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Vaig vore aquesta peli quan la van estrenar i em va emocionar molt. Al mateix temps és divertida però té un concepte de l'amistat molt fort. M'agrada molt el teu blog.

16 de maig, 2006  
Blogger CUCALELLA said...

Moltes gràcies. Tens tota la raó l'amistad es fa present al llarg de tota la pelicula. Els amics lluiten per els amics i aixó és un sentiment preciós

02 de juny, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home