dimarts, de març 21, 2006

L' Amistad



L'amistad es algo del que sempre es parla i es generalitza. Sempre es diu que l'amistad és de les millors coses que hi ha al món. Que els amics es poden contar en els dits d'una ma. O que un amic sempre està en els moments més difícils de la vida.

Pot ser que siga així, però jo voldría concretar més les coses, per a mi els amics venen i van i ens ensenyen determinades coses en moments específics. No crec en una mistad utópica en la que els amics son perfectes, mai es separarán del teu costat ni faràn res que et puga fer mal. Al revés, crec que els amics son les persones que més mal et poden fer, però no en un sentit negatiu, ben al contrari, seràn els únics capaços de dir els teus defectes o les parts de tu que no vols veure.

Tampoc crec que els amics duren per sempre, no de la mateixa manera. Vull dir en això, que un amic estarà en un moment determinat de la vida i t'ajudarà en tot el que puga, però no es precís que estiga sempre de la mateixa manera, podeu estar més units o menys, pero mai de la mateixa manera.

La meua experiència de la vida ha sigut així, he tingut amics boníssims, però la vida ens cambia i ens convertim en persones diferents i potser en determinats amics ja no conecte, això no vol dir que no ens seguim volent, però les coses son ben diferents de quan es va iniciar l'amistad, d'altres no es així. Però sempre hi ha un anar i tornar.

També sol succeïr que hi han amics que eren molt bons al principi, després hi ha un distanciament durant molt de temps, però al final tornen al teu costat sense saber molt bé com. O inclús, amics que a pesar de que no saps quan els tornaràs a veure sempre estarán al teu pensament.

A vegades també passa que acabes de fer amics i no els coneixes molt, però conectes més que amics que has tingut tota la vida, i els contes més coses que a un amic de sempre. Sembla extrany però també passa.

Igual que les persones son complexes ho és l'amistad. Així que mira el tipus d' amics que tens al teu voltant i t'adonaràs que no pots definir les teves amistads de ninguna manera determinada perque en cada persona l'amistad que tens en ella es diferent ja que cada persona es inimitable i inigualable.

Hui dedique el post a tots els amics que em llegiu. Perque ja teniu prou paciència en mi.

GRÀCIES

Fins demà. Petonets.