dimecres, de febrer 13, 2008

Clau

Una clau obre portes, reixats, caixes fortes, misteris, enigmes, trencaclosques, cadenats, esposes i fins i tot cors.

En l'actualitat, tots necessitem protegir-nos per a poder sentir-nos segurs, i per això posem cada dia un pany que amaga la nostra verdadera identitat per a poder disfressar les nostres pors, i d'aquesta manera, ningú pugui accedir al nostre més benvolgut tresor: la nostra ànima.

Hi ha cadenats de totes eles mides i formes i n'hi ha de tant complicats, que ni el més despert dels lladres es capaç d'obrir. Però per això hi ha també tot tipus de claus, i totes elles ens ajudaran a obrir cadscuna de les diferents portetes de cel que constituexen la humanitat. Com que cada persona es única i irrepetible hem de buscar la clau correcta. De vegades hi ha claus que poden encaixar, però si no es la autèntica no podrem obrir eixe compartiment interior que guardem amb tanta ànsia.

Una vegada hem donat amb la clau correcta podrem entrar dins de mons inimaginables, impregnats de la bellesa més radiant, i amb els que podrem arribar a la comprensió més clara del seu portador. Com aquests móns son tant cobejats no deixem entrar a gairebé ningú, només a aquelles persones en les quals la confiança és el seu principal valor.

Jo en aquest blog us dono la clau del meu interior. A tots aquells que estigueu interessats us mostraré tot allò que conforma el meu món.

Petonets de portes obertes, sense cadenes ni reixats on tots esteu convidats!!!

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Només les ànimes compatibles, poden tindre la clau, per obrir-nos els nostres cors i espressar-nos tal com som. Ptonets maca , continua escrivint, jo et llig;)

13 de febrer, 2008  
Blogger CUCALELLA said...

Segurament que es així!!! Gràcies pel teu comentari. :-)

13 de febrer, 2008  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home