dimarts, de maig 02, 2006

Ulls que veuen més

Aquests són els ulls que veuen més enllá de tot el que es veu a simple vista. Uns ulls que ja no només miren sino que senten, senten tot alló que els rodeja. Fusió d'ulls amb cor.

Però per a poder veure més s'ha d'obrir els ulls de bat a bat, sense por, perque si no ho fas et perdrás gran part de les coses importants que la vida t'ofereix cada dia.

Ara comence a obrir-los poc a poc i m'adone de que gairebé la major part del temps he estat amb els ulls clucs. Però quan els he obert m'he quedat enlluernada amb l'espectacle que m'oferíen.

Obrir els ulls suposa donar un pas endavant perque estàs acceptant que vols coneixer la veritat de les coses. Deixes enrere la inconsciencia i la ignorancia de la foscor per a endinsar-te al fascinant món del coneixement. I una vegada estàs ahí ja no pots fer marxa enrere, tindràs que anar sempre cap avant encara que els teus peus no et vulguen dur. Peus insegurs.

No mires, veu. Perque el mirar suposa superficialitat. En canvi, el veure et dona totes les posibilitats que hi han, després ja farás l'elecció que vegis més correcta per a tu. I sobretot no mires amb prejudicis perque són un vel enganyós on els ulls només et mostren el que tu vols veure.

Espere que aquestes reflexions et serveixquen per a tirar endavant en la vida. Un petonet a tots els lectors.