divendres, de juny 01, 2007

Somriure

Un somriure, és just això el que ho canvia tot. Anem tot el dia atabalats per les mil i una coses que hem de fer, tot a corre-cuita, amb desgana, sense motivació, amb unes cares ben llargues...però de sobte algú ho canvia tot amb un somriure, i tot es gira de cap per avall, i el que era gris abans ara és de colorins.

Avui anava amb el tren de camí a casa, tot era normal, cares d'asquejament, de cansanci, de rutina, d'aborriment, però de cop i volta una cara diferent, la d'un home ja major amb un dels somriures més tendres que mai hauré vist. Només aquest petit gest ja canviava l'atmosfera, es tornava càlida, els grisos començaven a difuminar-se i anava apareixent el color de la vida. Si em pregunteu com és aquest color, la veritat és que no es fàcil descriure'l, però es com si tot el que has vist sempre i mai li has donat importancia, ara es veiés diferent i per aquest motiu els teus ulls no poguessin parar de mirar-ho.

A part d'aquest magnific event i de que la primavera m'està matant amb el pol·len ja que les meves foses nasals ho estàn començant a notar, l'estiuet se'ns apropa i això sempre em fa canviar la cara.

Comenceu a somriure pel carrer veureu com tot canvia. Un petonet a tots. Fins demà.

Etiquetes de comentaris:

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

De fet, somriure és la única cosa que li pot plantar cara a la vida.

Bentornada, Cuca.

03 de juny, 2007  
Blogger CUCALELLA said...

Totalment d'acord amb tu. ;-D

03 de juny, 2007  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home