dilluns, de febrer 26, 2007

Les pedres

Podriem dir que les pedres no són un icon de bellesa en el món en el que ens trobem, però potser és perque no les hem mirat bé. Potser perque anem tant cecs, que no som capaços de veure les coses més increïbles davant dels nostres ulls.
Si ens parem a pensar i a analitzar les coses en deteniment, del més lleig surgeix el més bonic, el més increïble, el més sorprenent...i tot en un obrir i tancar d'ulls en surt el que no creiem que veuriem. Només és un canvi de criteri, de sensibilitat, de creença.
Quan hem sigut capaços de realitzar aquest canvi és quan realment comencem a veure el que realment existeix, no el que el nostre cap ens mostra, sino el que la nostra anima ens està transmitint, ja que el que ella ens diu és potser més real del que creiem. Si li fem cas, però no un cas a mitges, sinò amb una entrega total, podrem arribar a veure el que no es veu, a sentir el que no es sent, i és potser tot això el que reflecteix amb més veracitat el que som, el que hem vingut a fer, el que estem destinats a viure, la nostra verdadera personalitat humana.
Gracies a algunes pedres ens adonem del que hi ha al darrere de tot. Un món increïble que tots tenim la capacitat de descobrir i disfrutar.
Estic aqui de nou per a acompanyar-vos en el descobriment de nosaltres mateixos. Petonets a tots!!!

9 Comments:

Anonymous Anònim said...

Stic molt d'acord. Tant costa a tothom plegat veure coses positives per tot arreu?

26 de febrer, 2007  
Blogger CUCALELLA said...

Xavi: Realment gairebé sempre ens costa molt, però si mai comencem a canviar el pensament mai aconseguirem res. ;-D

27 de febrer, 2007  
Blogger Abril Plank said...

:) Venim amb força, eh!

Un post interessant en un dia en el que he de veure moltes coses positives si vull avançar, :P

Gràcies per tornar, :)!

27 de febrer, 2007  
Blogger CUCALELLA said...

Abril: M'en alegro de que almenys el post et serveixi per a trobar-te més positiva. Jo també m'alegro de sentir-te de nou!!!

Un petonet.

27 de febrer, 2007  
Anonymous Anònim said...

m'en alegre que hagis tornat, jo sempre he considerat les pedres belles. Un petonet

27 de febrer, 2007  
Blogger CUCALELLA said...

Eldamar: De veritat que ho son!!! :-)

27 de febrer, 2007  
Anonymous Anònim said...

Estic dacord, pero aixó a la majoria de gent no li interessa, o ben poca.Ens llegint.Ptonets

27 de febrer, 2007  
Blogger Alguien cualquiera said...

Jo conec un geòleg, bé, el xicot d'una amiga meva, que explica que quan va a fer treballs de camp, o se'n va d'excursió, s'atura i agafa la primera pedra que troba. Llavors, l'acaricia, l'observa amb detinguda atenció, l'ensuma, prova el seu gust... Suposo que és una afecció (rara), però déu ni dó la de coses que ens poden dir les pedres, eh? ;)

01 de març, 2007  
Anonymous Anònim said...

Menys dona una pedra, diuen. Doncs bé és el pensament materialista, en contra del Oriental, el que s'ha vollgut deixar constància en este post. És qüestió de sensibilitat, característica de la condició humana, la qual molta gent té dormida, sense saber el que es perd, però que pot despertar en més o menys esforç, millorant com a persona

02 de març, 2007  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home