dijous, d’octubre 19, 2006

Dies de tràfec



Així porto tots el dies aquests que no he escrit al blog...Dies sense ningún descans, en els quals València sencera ha sigut el meu trajecte diari.

La veritat és que enyoro escriure diariament, però de vegades, la vida et porta per altres camins en els quals tens que fer altres coses, viure altres experiències igual de gratificants i enriquidores. El problema més gran és el temps, ja no tinc segons al dia per a poder parar-me i dir: He d'escriure una estona...perquè aquests moments diaris per ara s'han esfumat.

Tot i així espero ben aviat tornar a una rutina més o menys estable , en la que aconsegueixi tenir moments per a tot. No he tingut temps de poder llegir els vostres blogs però espero poder fer-ho ben aviat. Vos tiro molt de menys.

Sento també que no hi ha temps que perdre... ara és el moment que he d'aprofitar per fer tot el que desitjaria realitzar a nivell profesional, així que m'hi dedicaré en cos i ànima, però vos prometo que no abandonaré mai l'escritura, sempre ha format part de mi mateixa, i per tant sempre permaneixerà al meu costat omplint-ho tot.

Un petonet desde la llunyanía física però desde la proximitat de la paraula. Fins aviat, amics!!!

11 Comments:

Blogger Adagio said...

Hola cucalella!!
Veig que estas viva! millor xD espero que tinguis molta sort i ens veiem aviat!
petooo i fins aviat!

19 d’octubre, 2006  
Blogger Yes, we can said...

esaaaa Cristiiiiiii

me alegro que vuelvas por aquí. así te puedo leer y te sigo :)

disfruta de poder pisar Valencia que yo q estoy en la distancia la echo de menos

un besazo guapa

20 d’octubre, 2006  
Blogger bellosoli said...

Ei cucalella! doncs ben fet! si ara el cos et demana dedicació professional doncs endavant! de tant en tant ja aniràs escrivint, i naltros t'anirem llegint! ànims!

20 d’octubre, 2006  
Anonymous Anònim said...

Cucalella, cucalelleta... jo tampoc tinc temps per poder escriure ni llegir els blogs dels altres... ara si que sé valorar el temps! però bé, si ara toca dedicar-se en cos i ànima al que tingues entre mans, doncs a fer-ho!
Anims i cuida´t.

20 d’octubre, 2006  
Blogger Cristina S said...

Espero q trobis el q busques. Sort!

23 d’octubre, 2006  
Anonymous Anònim said...

Et desitjo el mateix que la Gudulina :-)

23 d’octubre, 2006  
Anonymous Anònim said...

Eis ànims!!! I sort!!

M'ha alegrat tornar-te a trobar! :)

24 d’octubre, 2006  
Anonymous Anònim said...

Doncs a fer camí!

27 d’octubre, 2006  
Anonymous Anònim said...

Doncs aqui t'esperarem :-)

27 d’octubre, 2006  
Anonymous Anònim said...

Pero ja tens feina?

29 d’octubre, 2006  
Blogger Capolord said...

La vida es un tira y afloja, hoy estas aquí y mañana estas allí. Igual que en muchas otras cosas pensamos que mas o menos lo tenemos controlado, pero en verdad, es una ilusión, podemos mantenernos en un sitio cierto tiempo, pero como un rio descontrolado, la corriente nos empuja de aquí para allá.

Ahora te han tocado tiempos de correr, pero no te preocupes, igual que la tormenta, luego viene la calma, y podrás sentarte y descansar…

Recuerda que pase lo que pase, y aunque transcurra el tiempo, a los amigos siempre los tendrás ahí para lo que necesites, excepto si te toca ir corriendo a algún sitio y nos toca llevarte a caballito (no pesas mucho, pero ya no tengo la espalda para sustos jajaja).

Un fuerte beso y esperamos verte pronto de nuevo por aquí.

10 de novembre, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home