dijous, de setembre 14, 2006

El cap

Avui us explicaré el que em va succeïr ahir abans d'acabar la feina, una situació que em va fer posar vermella com un tomàquet.

Normalment a la feina mai sorto per a res, em passo gairebé totes les hores enganxada a l'ordinador fent la feina tranquil·lament. Doncs ahir, va succeïr una cosa diferent. Recentment m'he fet una amiga que està a la secció d'esports, i ens hem fet molt amigues perque li encanta igual que a mi el món del cinema. Per això ahir va venir un moment a explicar-me una pel·lícula que havia vist el dia anterior, però sense adonar-nos vam parlar una mica més.

Llavors de cop i volta, ens trobem al cap de l'empresa on treballo davant de nosaltres, i ens comença a dir el següent: "Para estar así de cháchara, podrian ustedes irse a casa, porque no están haciendo absolutamente nada i por ello lo mejor sería que no perdiesen más el tiempo aquí. Así que ya saben lo que deben hacer". Per a que us feu una idea, aquest home mai a la vida m'havia parlat, i l'única vegada en que es dirigeix a mi és per a dir-me aquest discurs.

Doncs no vos podeu ni imaginar la meva cara, vermella, vermella...ens vam quedar sense saber que dir, atònites. Sense dir ni parauleta ens ficàrem a treballar cadascuna sense treure la vista de l'ordinador.

Però el que més ràbia em va donar, és que de normal la gent sempre està parlant uns amb altres i mai els ha dit res a ningú, en canvi, per una vegada que parlo amb la meva amiga es fica d'aquesta manera i ve a dir-nos tot això. Jo crec , que ahir tenia ganes d'humiliar a algú , perque ho va fer d'una manera...s'havia aixeca't amb el peu esquerra, i ho tenia que pagar amb algú. I amb qui? Doncs amb els inferiors a ell. És horrible utilitzar el poder d'aquesta manera, em sembla espantós.

Per això avui m'he fica't a buscar si hi havia alguna cosa d'ell per la net i m'he adonat de que ja el critiquen en molts diaris pels editorials que escriu, en una pàgina es trobava el següent titular: "El director del Diario de Valencia incita a la violencia contra los manifestantes contrarios al PHN. Realment em dono compte de moltes coses llegint la noticia, però m'abstinc de comentar-ho. Deia el següent:

"Daba mucha rabia escuchar a los manifestantes y no poder partirles la cara que es lo que realmente apetecía. Ahora que ya no vamos a incitar a nadie a la violencia lo podemos decir a las claras. Lo que se merecían estos desgraciados era una mano de leches. Y lo que se merece el PSOE por promover la manifestación es nuestro desprecio más absoluto. Ya nos veremos las caras el 25M. La verdad es que es muy difícil de explicar que un partido como el PSOE se oponga a que el agua sobrante del Ebro se encauce para que venga a regar nuestros campos. Es muy difícil entender que los socialistas prefieran que la Comunidad Valenciana se paralice en el crecimiento y creación de empleo que ha emprendido. Es muy difícil de entender lo inexplicable. Por eso, quienes ayer paseamos por Valencia al mediodía vimos con rabia e indignación que los socialistas nos quieren hundir. Vimos cómo llegaban decenas de autobuses con matrícula de Cataluña y Aragón, repletos de gente engañada por el Gobierno socialista que preside el cobarde de Marcelino Iglesias. Vimos a los chalados de Izquierda Unida en su mesiánica cruzada para romper España. Apoyando a los amigos de ETA en el País Vasco, a los catalanistas en Valencia, a los vascos en Navarra, a los aragoneses en el trasvase y a cualquiera que odie a España. Qué rabia daba ver a toda aquella gente, a la que le importa un huevo el campo, la naturaleza y el progreso. Que lo único que buscan es el enfrentamiento. La ruptura. Y el pueblo valenciano, como siempre, un 10".

Doncs ja vos podeu imaginar com és. Un petonet a tots. Qué descanseu, fins demà!!!

17 Comments:

Anonymous Anònim said...

Madre mia ke jefazo ke te ha tocado en gracia Cristineta. Aguanta un poco mas mientras te buscas otro trabajo y cuando lo tengas le haces un corte de mangas a la empresa y los dejas colgados ... Respecto a tu jefe en internet se puede contratar los servicios de sicarios colombianos a buen precio ... ejeje

Animo!qhptkhu

14 de setembre, 2006  
Anonymous Anònim said...

Soy yo de nuevo no sé porque han salido esas letras al final del comentario de antes jeje
un saludo !!

14 de setembre, 2006  
Blogger CUCALELLA said...

Sí...Buscaré pronto otro trabajo, porque este és...no tengo palabras :-(

14 de setembre, 2006  
Anonymous Anònim said...

La veritat que no m'extanya res, açi a altea, son de la mateixa opinió, perque no diuen la veritat, i diuen elque son uns feixistes que nomes toleren la seva opinió.No vaig dir res mes que em posse malalt,Cris buscat altra feina!!!!Ptonets!!!

14 de setembre, 2006  
Blogger CUCALELLA said...

Jajaja..Val, val. Ho faré. :-D

14 de setembre, 2006  
Blogger Guillem Mercadal said...

Déu ni do. Tot un Shakespeare.

14 de setembre, 2006  
Blogger CUCALELLA said...

Sí, la veritat és que pel comentari se li podria donar el Premi Novel... :-D

14 de setembre, 2006  
Blogger Alguien cualquiera said...

Pedazo de jefe t'ha tocat. Qué tio! Bueno, jo també tenia una jefaza així a l'escola on treballava... quan anava molt a la meva, ja venia a criticar-me! Odio els criticons! Sempre s'estava queixant la tia!

14 de setembre, 2006  
Blogger Yes, we can said...

Hola Cristi!!!

Menudo elemento tu jefe!!!

Ese tipo de situaciones que has contado en tu post es algo a mi me afecta. Es como que a uno le tiran un cubo de mierda y luego te quedas hecho polvo. Bueno, al menos me pasa a mi.

De todos modos piensa que tu no te mereces que te hablen así y que ese hombre no debe tener una vida sexual muy satisfactoria, si es que la tiene...

Anyway, te quiero mucho guapa.

Te leo todos los días aunque no te suela escribir.

Muaaaaaaaak

14 de setembre, 2006  
Blogger CUCALELLA said...

JÓNSI: De normal els jefes són així, tot el dia fent-se els superiors. Per a mí és una actitud infantil, però que se li farà. :-)

COLLAGE: Me alegro de escucharte de nuevo, guapa!!! La verdad és que viví una situación un tanto comprometida, però supongo que sólo así podré crecer dia a dia. Un petonet ;-D

14 de setembre, 2006  
Blogger Capolord said...

Da lo mismo, con la pierna que uno se levante. Puede ser con la pierna izquierda, con la derecha, o no tener cabeza y caerse de morros de la cama. Posiblemente a tu jefe le haya ocurrido esto al levantarse hoy.

Algunas personas no ven la diferencia entre jefe y dictador. El jefe desde mi punto de vista, es una persona que tiene que servir de referencia, por su experiencia y conocimientos, por lo que tiene más responsabilidades que los demás. Y un dictador… eso creo que ya lo sabemos todos.

Lo siento Cris por lo que te ha tocado. Solo que sepas, que todos lo jefes no tenemos mala ostia, ni nos gusta rebajar a la gente y si tenemos que “tirar una bronca”, lo hacemos en un sitio aparte y con buenas palabras, para que el hecho en cuestión, no ocurra de nuevo, pero siempre explicando el fallo y la solución.

Un beso

14 de setembre, 2006  
Anonymous Anònim said...

vaya capolord eres jefe, da gusto un jefe que hable asi.

14 de setembre, 2006  
Blogger Y said...

Fot-li barrada al cap...

Nena, quin toston d'home. Mira el millor és suar d'ell i com han dit per aquí d'alt quan trobis una altra feina, llavors si que li fots barrada al cap. :).

Ànims!

14 de setembre, 2006  
Blogger CUCALELLA said...

CAPOLORD: Tú si que eres un buen jefe Capo!!! ;-D

ELDAMAR: Jo em canviava de jefe ara...

APRIL: Gràcies pels ànims maca!!! Tinc unes ganes de poder anar-me'n d'aquí ben aviat...

15 de setembre, 2006  
Blogger Dan said...

Ostiii tu. Quin encant d'home. Noia, si pots trobar un "medi ambient" laboral mes sludable, no ho dubtis!!

15 de setembre, 2006  
Blogger CUCALELLA said...

Ho intentaré, Dan :-D Però trobar feina no sempre és fàcil.

15 de setembre, 2006  
Blogger bellosoli said...

Hi ha gent, com el teu cap, que no mereixen l'aire que respiren. Crear odi com fan per interessos propis és indignant. Abusen del dret d'expressió per vulnerar el dret a la dignitat de les altres persones. Insulten i menyspreuen sense mesura.

A més! autobusos amb matrícules de Catalunya i Aragó? Jo el que si que recordo és el "paella para todos" pro PHN. L'aigua no sobra enlloc, i menys per fer camps de golf i urbanitzacions que és per al que la volen aquesta colla de corruptes.

17 de setembre, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home