dijous, de juny 08, 2006

Abraçades

Potser semble que no sigui tant important per a unes persones, però per a altres, com en aquest cas jo, les abraçades són algo que tots necessitem en molts moments de la nostra vida.

Abans quan era més petita potser era més distant o més llunyana a tothom però vaig tenir un amic que em va ensenyar a abraçar. A partir d'aquell moment l' abraç és va convertir en algo imprescindible per a mi.

Quan algú abraça a una altre és com obrir-se a la persona i mostrar-li l'afecte que sent per ell, sigui del tipus que sigui: com a amic, com a més que amic o com a una persona que simplement t'aprecia i t'ho vol demostrar.

Quan algú t'abraça pots sentir la seva escalfor. Un abraç és de les manifestacions més càlides que poden exisitr. Té sempre un afany de protecció, com si dins de l'abraç no pogués passar-te res. Impenetrable. Són moments d'invasió aceptada i agraïda. Però tot i així hi ha persones a les que els incomoda aquesta situació, i això és perque es produeix un apropament.

L'apropament a l'altre no sempre és fàcil, tenim una gran quantitat de inseguritats que ens fan crear un bloc de pedra que no és pogui franquejar. Tenim por a sentir-nos invaïts per l'altre, perque quan algú s'apropa pot descobrir molts dels nostres secrets, i aixó sempre ens fa permaneixer alerta...Però i perqué hem d'estar sempre tant alerta? Acàs no podem deixar-nos dur per la calidesa d'aquest moment? Deixar-nos estimar és de les coses més boniques que pot fer un. A més hem de deixar a un costat els prejudicis.

De totes meneres està clar que no pots anar abraçant a tota la gent que passa pel carrer, però sí que és bonic abraçar a la gent que conegues perque vos ben asseguro que després vos sentireu més units a eixa persona. Haureu trencat la barrera que vos separa de l'altre, per tant la vulnerabilitat es farà perceptible i podreu estar més aprop d'ell que de qualsevol altra persona. Així l'instant de tendresa es veurà complit i tot és sentirà amb més intensitat.

Falten abraços a la vida.

Des d'aquí un abraç a totes les persones que em llegiu. Fins demà.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Des d'así et mane un fort abraç d'amistad per a q sabies q t'estime.Besaetes

08 de juny, 2006  
Blogger CUCALELLA said...

Gracies bonica!!! Jo també i molt. Cuida't. Mil petonets

08 de juny, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home