dimarts, de juny 06, 2006

Les nits

La nit és el moment del dia en el que la ciutat calla. Ja no hi ha res que molesti a la teva ment inquieta. El soroll de les coses s'esfuma en la inmensitat de la foscor. Com si fos la gola del llop que s'ho engull tot d'un mos.

Però encara és més emocionant quan el cel es ras i és pot observar una multitut de puntets brillants que prenen formes i t'inciten a somiar despert. Una nit com la de la foto et convida a imaginar les mil i una aventures, els mil i un móns que no coneixes però que t'agradaria visitar. Quan estàs amb aquesta calma tot es converteix en una altra cosa. Tot té un caire diferent.

Surts al carrer i veus la ciutat il·luminada. Els colors s'entremesclen formant un tapís gairebé màgic. Veus les finestretes de les cases i deixes volar la teva imaginació: Aqui segur que i viu un artista que s'està inspirant, o allí segur que està tota la familia sopant, o allí dos amants estimant-se...Hi ha infinites possibilitats. Tantes com vulguis.

Moltes vegades a la nit no es pot dormir perque t'atabalen coses. Els dies més inquiets solen tenir a vegades les nits més desvetllants. La trascendencia és torna la reina del ball i t'envolta com un mantell. Jo a les nits he conseguit arribar a les veritats més inesperades.Gràcies al canvi de les coses pots arribar més lluny del que creus.

Vinga petonets!!! Espere que aquesta nit pugueu descansar...

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Em quedo amb aquesta frase:

"Jo a les nits he conseguit arribar a les veritats més inesperades."

Hi ha nits que fa por ficar-se al llit només pensar en el que pot passar... :)
m'agrada el teu blog, :P

08 de juny, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home