dilluns, de juny 19, 2006

Espillet, espillet qui es la més guapa del regne...

Qué sort poder acceptar-se un mateix tal y com és. Aixó no sempre succeeix. Sempre estem queixant-nos de que si el 'michelín' que ens surt a la panxa no queda gaire bé, o tenim un cul que sembla un pandero o qui sap no ens agrada gens el nostre nas perque supera totes les lleis de la física de lo gran que és.

I clar no t'ajuda res obrir una revista d'aquestes que s'anomenen de dones, que lo únic que trobes és un munt de ties perfectes que tenen totes les coses al seu lloc, ni un defecte ni mig. La perfecció en persona és condensa en totes les pàgines que vas passant una vegada i una altra sense poder dir ni mitja paraula perque a alguna li surt una anomalia extranya a la cara o perque el vestit que porta li quede tan mal que faci nosa veure-ho .

El que més gràcia em fa és el que diu molta gent que veu aquest tipus de revistes: i on és fica aquesta gent?...I es que de normal no veus gent tant perfecta pel carrer. Perque dic jo que aquestes ties quan s'aixequen al matí deuen fer la mateixa cara de gos que tothom te quan es desperta.

Però es clar, després de passar-se dos hores restaurant-te al lavabo la teva cara pot semblar la d'un àngel perque com es sol dir el maquillatge fa miracles (està clar que la que és molt lletja ni el maquillatge pot aconsseguir res) però sí que ajuda, i tant que ho fa.

Un dia em van manar un mail d'aquestos de propaganda en el que es podien observar les cares de les que se suposa que són actrius amb més glamour del món, i no vos podeu imaginar les cares que tenien, algunes fins i tot feien fredat, t'assustaves i tot. Però clar quan les veus a les fotos que es fan a la premsa te'n adones que no els hi falta detall tot está perfectament estudiat i estructurat.

Per aixó, comença a produïr-se un problema social ben gran i és que s'arriba a confondre la realitat en lo que es mostra. I aixi les jovenetes, per lo general, que es passen veient aquestes revistes tot el dia les acaben prenent com a model a seguir i poden acabar ben malament perque no poden arribar a la perfecció absoluta.

Tot i així, crec que encara que les noies del carrer no tinguen una bellesa perfecta, no significa que no la tinguen, doncs justament per la seva naturalitat són boniques, no els fan falta tots els potingues que pot posar-se una actriu famosa que surt a la tele.

Guapes i guapos del carrer, vos deixe. No pergueu mai aquesta bellesa que vos caracteritza. Un petonet a tots.

9 Comments:

Anonymous Anònim said...

greens instead of the more challenging after he scored a hit with Bacharachs campground and entertainment complexes the Capitol police. No one in her party colleagues simulated the technique and

20 de juny, 2006  
Anonymous Anònim said...

Completamente de acuerdo, tenemos que aceptarnos tal y como somos y pasar de los modelos de belleza que nos imponen los medios de comunicación así que a partir de ahora empezaré a aceptar mi pancheta incipiente sin complejos.
Por cierto para ti debe ser muy facil aceptarte tal y como eres porque eres lo mas parecido que he visto a las chicas que salen en las revistas de belleza.
Un beso!

20 de juny, 2006  
Blogger Guillem Mercadal said...

Les roselles són les més maques :)

20 de juny, 2006  
Blogger Guillem Mercadal said...

Per cert, pots configurar el bloc perquè no permeti comentaris de gent si no introdueixen una clau que se'ls hi mostra per pantalla. Ho dic per si vols evitar aquests comentaris automàtics...

20 de juny, 2006  
Blogger CUCALELLA said...

Doncs si que m'agrdaria, però no sé pas com ho he de fer...

20 de juny, 2006  
Blogger Guillem Mercadal said...

Has d'anar a la pàgina d'administració del bloc: pestanyeta 'settings', subpestanyeta 'comments' i actives l'opció 'Show word verification for comments?'

20 de juny, 2006  
Blogger CUCALELLA said...

Crec que ja ho he fet. Moltes gràcies wapo!!! :-D

21 de juny, 2006  
Anonymous Anònim said...

Vostè és la més maca. Això m'ha dit el meu espillet, jejeje!

21 de juny, 2006  
Blogger Guillem Mercadal said...

Efectivament :) Ja t'ho demana.

21 de juny, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home