dimecres, de juny 28, 2006

Cor que continúa per sempre

Tot succeeïx d'aquesta manera. Una gran persona t'estima amb totes les seves forces i dóna la vida per tu. T'ensenya quins són els valors realment importants en la vida i zaaas!!! Tu quedaràs per sempre marcat pel segell d'aquesta persona.

Sol passar que tu canvies perque això és el que porta la vida. Però el segell que quedà registrat a la teva pell serà un senyal de que aquesta persona ha marcat la teva vida de cap a peus. Tot el món que la coneixía també et reconeixerà a tu pel segell que portes i farà que aquesta senyal perduri per sempre fins a la fi dels teus dies. I llavors serà en aquest moment quan esperes que el segell que se't donà el porte la teva descendencia de per vida. I així succesivament.

Quan diem que una persona no desapareix encara que ja no es trobi entre nosaltres ho diem just per aquest motiu. L'essència de les persones queda sempre impregnada per la gent que la rodeja. Els valors que de petit se t'han inculcat segueixen dins de tu, tot i que tu t'hi enfrentis. L'unió que s'ha produït entre vosaltres mai res ho pot separar perque l'inici de la teva vida fou just la unió amb aquesta persona.

Llavors podem afirmar que mai ningú mor sinó que continua sempre al nostre costat però d'una altra manera. Les seves paraules, els seus gestos, les seves idees, el seu amor, en definitiva, mai es borrarà i perdurarà fins a la fi del món. Perque totes les coses que formen part de la teva vida sempre perduraràn també en tu.

Petonets a tots els que formeu part de la meva vida. Gràcies per fer-ho.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

que dir,un altra vegada mes,que estic dacord amb el expossat,tot el mon desde que naixem,tenim marcats amb la gent que compartirem el nostre desti,la gent que tinguem compatibilitat i similitut a la nostra anima, i ens acompanyaran fins a la fi des temps.Al igual que la persona en la que compatiràs la teva vida,quan siga el moment precis,no busquis res,les coses surgeixen.Vinga Ptonets!que demà ja es divendres!!!!!!XDDD

DANI

29 de juny, 2006  
Blogger Alguien cualquiera said...

Hola hola! :D

Preciós relat de la vida. Gràcies per escriure!

29 de juny, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home