dimarts, de juny 20, 2006

Per fi l'estiu!!!



El començament de l'estiu a l' hemisferi nord serà a les 14:26, (hora oficial peninsular) d'avui dimecres, i l' estació, la més llarga de l'any, durarà 93 dies, 15 hores i 37 minuts.

Segons l'Observatori Astronòmic Nacional, el inici de l'estiu coincideix amb el día en que el Sol aconssegueix una major altura sobre l'horitzó, es a dir, el més llarg de l'any, de 15 hores i 3 minuts de duració en la ciutat de Madrid.

Doncs si així estàn les coses, avui comença a l'estiu al nostre hemisferi. Per tant ja podem treure les samarretes de màniga curta i les sandalies perque la caloreta començarà ja a invaïr-nos. Podrem anar a la platja i banyar-nos o podrem menjar gelats, granitzats de llimó i orxata. Encara que a la primavera ja és pot fer però a l'estiu és com que encara fa més goig.

Imagineu-vos una calor d'aquestes que t'empapen la pell i de sobte vas a la geladeria et demanes aquest granitzat i sents com la gelor interior comença a fer-se visible amb contrast en l'extrior. Buff, que sensació...m'encanta.

D'altra banda l'estiu no és el que era. Ara són dos mesos de res, però vos enrecordeu de petits? Eren interminables. Per a mi era com un any sencer. Era tant llarg i feia tantes coses, jugava tot el dia amb els meus cosins i recorriem tantes aventures...però ja som grans i la percepció del temps canvia. Tot i així per a mi l'estiu és l'època de l'any que més m'agrada encara que treballes sents que no és el mateix que l'hivern, la primavera o la tardor. Té un caire diferent a part del caliu.

Potser avui aniré a la platja a prendre una estona el sol, bé ja veure'm, però seria una bona opció per a variar una mica i per a celebrar que l'estiu ens acompanyarà a partir d'ara.

Un petonet. Disfruteu del començament de l'estiu. Fins demà.

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Que tu també disfrutis de l'estiu, rosseta. Petons grandiosos!

21 de juny, 2006  
Blogger CUCALELLA said...

Gràcies!!! El mateix dic. Vixca els gelats i l'orxata. ;-D

21 de juny, 2006  
Anonymous Anònim said...

Ojalá los veranos fueran como antes, sin trabajar sin preocupaciones, toda el dia en la calle jugando ... Eso si que era el autentico verano.
Voy a tener que dejar de leer este blog xq siempre me entra la nostalgia!
;) Es broma, me encanta leerlo un Beso!!

21 de juny, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home