dimecres, de juliol 12, 2006

Bons ulls



Quan algú ens aprecia sempre ens veu en bons ulls. Potser que siguem horribles, que cometem els pitjors errors del món. Però just aquest apreci fa que la imatge que arribe a aquesta persona sigui bella.

I també succeeix al contrari, quan algú ens cau malament veiem a aquesta persona com la més horrible que hi ha en la terra i te tots els pitjors defectes que podría teniar algú.

Per tant hem de dir que les coses no són boniques o lletges en sí, sinó que l'important és amb els ulls amb els que es mire. Una mare per exemple sempre veurà als seus fills com les coses més boniques que existeixen, o un enamorat veurà a la seva estimada com la estrella que brilla més al firmament. Però la manera de veure a algú no representarà la realitat tal com es.

Està clar que no veiem les coses com són realment perque la nostra ment es subjectiva, i per tant veurem una realitat distorsionada del món, però tot i així, a pesar de la diversitat de maneres de veure també podem afirmar que hi ha ojectivitat en tot aquest caos que és la realitat, ja que si no fos així no ens podríem posar mai d'acord. I encara que no sempre aconsseguim posar-nos d'acord amb tot, alguna vegada hem pogut fer-ho.

Per tant si és així deuriem veure les coses sempre en bons ulls, inclús als llocs on realment no hi hagi bellesa, perque mirant-ho amb uns altres ulls ho podem convertir en algo millor del que realment es.

Petonets a tots. Ja estem a meitat de setmana. Cuideu-vos ullets del món.

7 Comments:

Anonymous Anònim said...

un tema que m'encanta parlar del ulls.En els ulls neix la veritat de cada persona,pots veure com es eixa determinada persona perque es el mirall del seu interior.Sempre ni haurà gent que ens caigui bé o mal, si es subjectiu pero es perque si no ni ha compatibilitat amb la persona no pots durte bé,nomes estarás amb la gent en la que la teva anima siga compatible.
Una mare ,un enamorat,un amic son temes del cor, eñl cor moltes vegades que tens fer coses que no son logiques,pero deesde el meu punt de vista son les que et donaran la pau i la armonia eterna.I aixo tot ho representa exteriorment el ulls.Per aixo fixa't en els ulls de una persona i sabràs el seu estat de anim i com es realment eixa persona.
Bueno mes o menys es aixo el que volia dir.Fins demà.Ptonets.

Dani

12 de juliol, 2006  
Blogger Cristina S said...

Doncs un post amb tota la raó del món. Però a mi em costa veure amb bons ulls aquells q m'han fet mal, és difícil.

12 de juliol, 2006  
Blogger CUCALELLA said...

Sí es cert. Per aixó no sempre es pot veure en bons ulls, però almenys hi ha que intentar-ho. D'aquesta manera també ens sentirem més en pau...Molts petonets maca. No t'amoïnis maca el temps ho cura tot també!!!

UN PETONET

12 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim said...

... jo a vegades necessito ulleres però diuen que no, que fins que no empitjori que no me les posen.

No em deixen veure el món :)

Jo com la gudulina, crec que tens tota la raó del món. Però també em costa veure amb bons ulls aquells que em fan mal, :P.

12 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim said...

si se ha de tindre una gran fortaleça,pero es algo que tot el mon pot arribar tindre,la fortaleça neix del interior i s'extendeix per tot les parts del teu cos,si creus en aixo i t'omplis de bons pensaments,sentiments pots fer que la esperança,la pau i la armonia reine en el teu interior.Molta energia per a tots.


DANI

12 de juliol, 2006  
Blogger CUCALELLA said...

Els ulls físics ens poden enganyar, però els ulls de l'ànima mai ens enganyen. Si la gent ens fa mal, el ulls de l'ànima estaràn ferits i per tant necessitarem un temps per a recuperar-nos. Però com sempre és diu el temps ho cura tot, i ahí és quan la compassió fa de cicatritzant. :-D

13 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim said...

Si estic dacord et temps ho cura tot.ja tinc blog una altra vegada XDDDD

13 de juliol, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home