dilluns, de juliol 10, 2006

Incomoditats quotidianes

Pots estar un temps aguantant les incomoditats d'una persona, però arriba un moment en el que explotes, ja no pots aguantar més que et prenguen el pel. I això és el que m'ha passat a mi. He arribat a un punt en el que he sobrepassat els límits de la meva paciència. Ja no puc donar més la meva mà a torçar, perque el que passa és que semble tonta.

Aquest és el punt i final de tot el que crega que a mi em pot torejar fins a la sacietat, perque puc ser bona, però tonta no ho penso ser mai més. Tots el dies estic amb la mateixa cançó, "que si aixó que si lo altre"...que vos penseu, que soc superwoman? Doncs no, jo no puc carregar-me amb la feina de tothom. Es clar que si ho fos tampoc ho faria perque tots hem de fer el que ens toca i no més.

Així que ja está bé de callar i tragar. He de parlar per a arreglar les coses. Les situacions no poden permaneixer igual quan s'estàn produïnt injusticies, i ja n'hi ha prou de tantes.

Avui amb el cabreig no puc veure les coses boniques. Ho sento molt, he d'expressar la meva rabia interna que surt molt poques vegades però quan ha de sortir surt amb força.

Petons. Fins demà.

4 Comments:

Blogger Yes, we can said...

Oleeeeeeeeee esa Cris!!!!!!!!!´

Estoy de acuerdo contigo!!!!!!! Haces muy bien!!!!!!

Eso que describes me ha pasado muchas veces: me he hecho la tonta y me han tomado por ello. Pero tia, cuando uno toma conciencia de que uno no es tonoto sino que realmente son lo que lo piensan de ti los demas me entra un risa te lo juro, seran estupidos!!! descojonate de ellos!!!

Es como el mito de la caverna, los muy engreidos se creen que son libres cuando no lo son....

A veces las cosas son un descojone, asi que, a plnatarse y a decir BASTA y a descojonarse!!!

Muchos besooooooooooos desde las Azores!!!!!!!! :)

10 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim said...

Espere ques es solucione els problemes que tingues maca.DEsitge que tornes a veure la llum.Una abraçada de energia i esperança.Mil ptons!!!!!


DANI

10 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim said...

Ràbia. Tot i el component de crueltat, és la sinceritat en estat pur. Oblidar tots els protocols, costums i correccions per comunicar el que sents. Però, fet i fet, també provoca que no puguis pensar amb claretat i donar la importància que realment tenen a les coses. S'hi ha d'anar amb cura, doncs.

Cada dia descobreixo com de difícil ens és a tots de ser sincers i com això, poc a poc, ens va ferint per dins.

Guillem

10 de juliol, 2006  
Blogger CUCALELLA said...

Vaja noiet!!! Mai ho habia vist d'aquest punt de vista i tens tota la raó, te un factor de sinceritat ben gran. Llavors me'n adono que no sóc tant sincera com pensava. Potser m'amago darrere dels protocols, costums i correcions que imperen en la societat. Gràcies per la reflexió d'avui. Espero que les teves sirenes siguin més sinceres. ;-D

10 de juliol, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home