dilluns, de juliol 03, 2006

Tragedies

La mort ha passat de nou per les nostres vides en forma de tragedia humana. En aquest cas València ha sigut la ciutat que ha elegit la mort per a instal·lar-s'hi. Tot començà just ahir a mig dia.

El descarrilament del convòy va tenir lloc al voltant de la una del mig dia, causant 41 morts y 39 ferits, dos d'ells en estat crític i altres cinc greus, aixó suposa que és el major accident d'aquest tipus de transport metropolità en la historia d'Espanya.

El sinestre, que, segons la primera aproximació realitzada pels técnics de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, es produí de forma fortuita, va tenir lloc poc després d'abandonar una unitat de metre de l'estació de plaça d'Espanya i abans d'arribar a l'estació de Jesús, en el barri valencià de Patraix.

Tots el morts, entre ells el conductor, viatjaven en el primer vagó del convòy, que fou el que va descarrilar. El següent vagó de la unitat es va girar i va volcar lateralment cap a la dreta i els dos restants van permaneixer en peu a pesar de l'impacte. L' evacuació afectà a 150 passatgers.

Aquest fet ha tornat al record al que passà el 11-M tot i que no es tracta d'un atemptat, però si d'una tragedia que ha afectat a una gran quantitat de families valencianes que mai tornaràn a ser les mateixes.

Petons desde la capital valenciana.

2 Comments:

Blogger Alguien cualquiera said...

És trist. Molt trist. I injust. Masses vides perdudes, i d'altres que sofreixen la mort dels altres. Persones que queden danyades sense trobar un perquè... No saps tu com ahir vaig patir veient les notícies... La próxima vegada, no dubto en baixar i estar allà, fent-te companyia!

04 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim said...

Si es molt dur,el mes trist que de haber-hi irregularits en qualsevol lloc, te sempre q haber-hi sempre morts,per a que es pugan fer les coses bé,ara començaran a sortit tot.UNa bufonada de esperança i de força per a tots el familiars afectats!

DANI

04 de juliol, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home